Fogyatékkal élő hallgatók részére

Tisztelt Hallgató!

 

Tájékoztatjuk, hogy a Debreceni Egyetem aktív hallgatójaként, amennyiben olyan, fogyatékosságnak minősülő egészségügyi problémája van, ami tanulmányai folytatásában akadályozza, lehetősége van igénybe venni a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja (DEMEK) által biztosított esélyegyenlőségi szolgáltatásokat.

 

Amennyiben segítséget szeretne igényelni, vagy az egyetem által folyósított rendszeres szociális ösztöndíjra fogyatékkal élő hallgatóként kíván pályázni, mindenképpen szükséges, hogy egyetemi regisztrációja megtörténjen.

 

Regisztrálni alapvetően személyesen lehet a Debreceni Egyetem fogyatékosügyi mentor-koordinátoránál, Juhász Rolandnál, ügyfélfogadási idejében.

 

Elérhetősége a következő:

4032 Debrecen, Kossuth Lajos III-as Kollégium, fszt. 3018-as iroda

tel: 73021-es egyetemi mellék (+52-512-900)

e-mail: juhasz.roland@unideb.hu

 

Bővebb információ: https://demek.unideb.hu/

 

Amennyiben nem debreceni székhelyű képzésben vesz részt, tehát tanulmányait a Debreceni Egyetem hallgatójaként Hajdúböszörményben, Nyíregyházán, vagy Szolnokon végzi, lehetősége van postai úton is regisztrálni.

 

Ennek érdekében kérjük, hogy a kinyomtatott, kitöltött és aláírt regisztrációs lapot a fogyatékosságra vonatkozó szakvélemény másolatával együtt küldje el Juhász Roland részére.

A postacím a következő:

4032 Debrecen, Egyetem tér 1. Kossuth Lajos III. Kollégium fszt. 3018.

A borítékra kérjük írja rá: Regisztrációs lap Juhász Roland részére

 

Tanulmányai folytatásához sok sikert kívánunk!